Uw betrouwbare bron voor gepersonaliseerde promotiekleding

Ons aanbod is gericht op reclame-, marketing-, merchandising-, evenementenbureaus en tussenpersonen

Over ons

Apla levert promotiekleding met bedrukking en borduurwerk in heel Europa

Missie van het bedrijf

Onze missie is om promotiekleding van de hoogste kwaliteit te leveren

die het imago van onze klanten versterkt en hen helpt succes te behalen in hun marketingactiviteiten
Door geavanceerde personalisatie, deskundig advies en innovatieve technologische oplossingen bieden wij een uitgebreide service die snel, flexibel en aangepast is aan de individuele behoeften van elke klant.

Wij begrijpen de problemen van onze klanten en lossen ze op in plaats van nieuwe te creëren.

Decoratietechnieken

zeefdruk

De meest duurzame en kosteneffectieve markeringstechniek voor grote hoeveelheden. Onze productiecapaciteit bereikt 100.000 bedrukking per week

effecten

Wij bieden technieken zoals gelprint, puff, HD, glow in the dark, suiker, crystalina

dtf

Uitstekende oplossing voor series met een laag volume en meerkleurige prints

transfer

Ideaal voor toepassing op verschillende soorten materialen, biedt duurzaamheid en hoge printkwaliteit

folie

Uitstekende methode om metallic effecten en speciale afwerkingen te bereiken, waardoor producten een unieke uitstraling krijgen

borduurwerk

Prestigieuze markering van textiel met draden. Meest gebruikt op: fleece, sweatshirts, jassen, hoeden

Waarmee kunnen wij u helpen

Geavanceerde kledingpersonalisatie

Individuele labels, tags en stickers – producten zijn volledig aangepast aan uw behoeften. Wij bieden ook individuele verpakking en extra markering op de verpakking, bijvoorbeeld een zakje met een sticker met de naam en achternaam van de persoon voor wie de kleding bedoeld is, of een door u gegenereerde streepjescode.

Fast track service

verzending van gemarkeerde bestellingen binnen 3-4 dagen na goedkeuring van de visualisatie.

Aantrekkelijke kortingen voor reclamebureaus

Wij bieden gunstige kortingen die de rentabiliteit van uw projecten verhogen.

Gunstige betalingsvoorwaarden

Wij bieden flexibele betalingsvoorwaarden, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, waardoor een betere budgetbeheer mogelijk is.

Automatisch offertesysteem

Onze innovatieve oplossing genereert offertes in realtime, waardoor u tijd bespaart - binnenkort beschikbaar.

binnenkort

Deskundig advies

Ons team van experts adviseert u over de beste markeringstechnieken en producten.

Uitgebreide logistieke dienstverlening

Wij zorgen voor verzending naar meerdere adressen en opslag van goederen.

Hoogste niveau van discretie

No-name zendingen - rechtstreeks naar uw eindklanten zonder de naam van de afzender te onthullen.

Wij behandelen vragen in uw taal

Ons team staat klaar om uw vragen in uw taal te beantwoorden.

Leveringen door heel Europa

Wij zorgen voor snelle en veilige levering in heel Europa.

Praktische visualisaties

Wij maken professionele visualisaties die niet zijn voorzien van ons logo en direct naar uw klant kunnen worden gestuurd, waardoor u tijd bespaart.

Internationale ervaring

Wij bedienen klanten in 13 Europese landen, wat bewijst dat wij een brede reikwijdte en begrip hebben van verschillende markten.

Ervaren team:

Wij hebben meer dan 35 specialisten in dienst die experts zijn op hun vakgebied, wat zorgt voor de hoogste kwaliteit van service en orderverwerking.

Jarenlange praktijk

Wij voeren jaarlijks meer dan 2 500 bestellingen uit, wat onze efficiëntie en betrouwbaarheid bij de levering van promotieproducten bevestigt.

Hoe word je onze klant

1

Analyse van de behoeften van de klant

Herkenning van inkoopsvoorkeuren:
Aan het begin van de samenwerking onderzoeken we zorgvuldig uw behoeften. We willen uw bedrijfsgegevens kennen, het geschatte aantal bestellingen voor promotiekleding per maand, de waarde van de bestelling en eventuele behoeften aan geavanceerde personalisatie (bijv. verpakking, individuele labels, tags). We verwachten geen gedetailleerde gegevens en berekeningen, alleen globale schattingen.

2

Klantverificatie:

Controle van de samenwerkingsvoorwaarden:
Na het verzamelen van alle benodigde informatie verifiëren we of u voldoet aan de voorwaarden die nodig zijn voor samenwerking op agentschapsbasis. De grootste voordelen van samenwerking met ons bedrijf worden behaald door klanten die grote hoeveelheden bestellingen uitvoeren en geavanceerde personalisatie vereisen.

Het aanmaken van een klantenaccount:
Na positieve verificatie maken we een account voor u aan in onze systemen, wijzen we een kortingsniveau toe en stellen we de betalingsvoorwaarden en het kredietlimiet vast.

3

Lopende service:

Continue samenwerking:
U kunt profiteren van alle mogelijkheden die door APLA worden geboden, waaronder geavanceerde personalisatie, flexibele logistieke oplossingen, opslag en ondersteuning van een toegewijde adviseur. Continue samenwerking op basis van vertrouwen en transparante communicatie is onze prioriteit, wat zorgt voor een effectieve afhandeling van volgende bestellingen.

Bekijk galerijen van geselecteerde projecten

Onze t-shirts hebben de hoogste toppen ter wereld bereikt en een collectief Guinness World Record gev

Kleding met bedrukking gemaakt door APLA heeft deelgenomen aan liefdadigheidsconcerten en politieke bijeenkomsten, de grootste sportarena’s bezocht tijdens de Champions League of het EK. Het vergezelt muziekconcerten, marathons, races en sportkampen, en zelfs tijdens de vredesmissie van de NAVO ISAF in Afghanistan.
De Vrijheidsloop met deelname van vertegenwoordigers uit de sport-, cultuur- en mediawereld.De deelnemers droegen ter gelegenheid t-shirts met het logo van het 25-jarig jubileum van de Vrijheid, geleverd door de Kanselarij van de President van de Republiek Polen en gemaakt door APLA.

In onze t-shirts zijn de hoogste toppen ter wereld bereikt.

De tweede driedaagse bijeenkomst van de Poolse Vogelclub in Goniądz eindigde met het breken van een Guinness-record. Volwassenen, jongeren en kinderen gekleed in bruine, witte en zwarte t-shirts, geproduceerd door APLA, vormden op het schoolplein een silhouet van een zeearend.
In het TVP Sport-programma "Piątka od kibiców" was een t-shirt met onze bedrukking een van de prijzen voor de kijkers.
Het project Mistrzynie w Szkołach, de grootste gymles van het land met Olympisch gouden medaillewinnaar Otylia Jędrzejczak, uiteraard in onze t-shirts.

Realisatie voor Poolse soldaten die een vredesmissie uitvoeren in het kader van het Poolse militaire contingent in Afghanistan.

De Poolse vertegenwoordiger Krzysztof Piątek in de kleuren van het Italiaanse Milan met zijn (onze) t-shirt.
Wij kleden het management en de medewerkers van amateurwielerwedstrijden georganiseerd door voormalig Pro Tour-rijder Tomasz Marczyński.
Een van de evenementen in het kader van de Otylia Jędrzejczak-stichting.

Zomerkampen voeren een programma uit van fysieke activiteiten in vele sport- en toeristische disciplines. Jarenlang samenwerkend met APLA.

Productie voor Composing Software bij de 33rd Degree Conference for Java Masters.

Warsaw Critical Mass en een opdracht uitgevoerd voor de Nederlandse Ambassade.
Danskampen voor kinderen. Tientallen evenementen met onze bedrukking.
De Oswestry Color Run voor de Macmillan Cancer Support Foundation. De t-shirts waren bijna onzichtbaar, maar er waren er 1270.

Clarendon Marathon

Milan Club Polonia, de grootste AC Milan-fanclub in Europa, tijdens de finale van de Coppa Italia in Rome.

Contact Us

Case studies

In 2023 hebben we samen met onze langdurige partner – een marketingbureau uit het VK – een project afgerond waarbij bijna 5500 t-shirts werden bedrukt, met bedrukkingen op 2 posities, waaronder een ontwerp in volledige kleur.
35% van het totale volume moest worden geleverd aan het VK en de resterende 65% aan 11 verschillende landen in de EU.
Na het bedrukken van alle t-shirts en het verpakken ervan volgens de eisen van de klant, hebben we een directe levering geregeld naar meer dan 40 individuele bestemmingen in de EU-landen.
Vanwege de huidige douaneprocedures in het VK werd het hele Britse deel als bulkzending naar het Britse adres van onze klant gestuurd.
Om de verdere distributie van de t-shirts in Groot-Brittannië door onze klant te vereenvoudigen, hebben we de t-shirts opgesplitst en verpakt per individuele Britse bestemming, waarbij elke doos duidelijk werd gemarkeerd.
Dit stelde onze klant in staat om de goederen soepel en effectief door het hele land te distribueren zodra ze werden ontvangen.
Het volledige project – van de bestelling van de klant tot de daadwerkelijke levering aan alle betrokken landen – nam minder dan 4 weken in beslag.

Begin 2023 nam een van onze klanten – een marketingbureau gevestigd in Duitsland – contact met ons op met een verzoek om meer dan 4 000 hoodies te produceren met bedrukking op 3 posities.
Tijdens het bespreken van de details met onze klant realiseerden we ons al snel dat het project complexer is dan we aanvankelijk dachten.
Dit kwam doordat de eindklant echt vastbesloten was om de bedrukking op de voorkant van de hoodie vanaf de onderkant van de hoodie te laten beginnen.
En dit is normaal gesproken niet mogelijk op een standaardproduct vanwege de externe kangoeroezak.
Met een zeer goede kennis en expertise van de verschillende producten die op de markt beschikbaar zijn, slaagde onze specialist erin om 2 modellen van de hoodies te vinden die – in plaats van een standaard kangoeroezak – de voorzak „verborgen binnenin” hebben en zo de bedrukking op de voorkant vanaf de onderkant van de hoodie mogelijk maakten.
Na het ontvangen van de monsters van beide producten heeft de klant een van hen geselecteerd voor het project.
Het volledige project – van de eerste aanvraag tot de volledige levering aan alle betrokken bestemmingen – nam slechts 4 weken in beslag.

In november 2023 ontving een van onze langdurige partners – een marketingbureau uit het VK – een aanvraag om bijna 6 000 t-shirts te produceren met bedrukking op 3 posities.
De extra vereisten waren het gebruik van een t-shirt gemaakt van biologisch katoen en in een kleur zo dicht mogelijk bij een specifieke oranje Pantone-kleur.
Deze 2 specifieke behoeften, samen met het relatief hoge volume, beperkten de beschikbare opties aanzienlijk.
Onze specialist, die een diepe en uitgebreide kennis heeft van de producten die beschikbaar zijn op de promotionele kledingmarkt, slaagde erin om een geschikt product te vinden.
Na het sturen van het fysieke monster van het geïdentificeerde t-shirt naar de eindklant, was de klant uiterst tevreden met het gepresenteerde product, omdat het het meest geschikte was van alle verschillende opties die ze hadden gezien en overwogen.
Een andere uitdaging was het verzamelen van het volledige vereiste volume volgens de specifieke maatverdeling.
De realiteit was dat geen van de leveranciers – noch de producent, noch een van de wederverkopers – de volledige voorraad beschikbaar had.
Dankzij ons brede aanbod van leveranciers van verschillende merken slaagden we er echter in om het volledige benodigde volume in alle maten te verzamelen bij 4 verschillende wederverkopers in heel Europa.
Met al dit in gedachten was het laatste stuk van het project: bedrukken, verpakken en levering aan het VK een „eitje”. Het volledige project – van de eerste aanvraag tot de volledige levering aan onze klant, marketingbureau in het VK – nam 5 weken in beslag.

Wist je dat?

0
zoveel mensen zullen de opdruk op het t-shirt zien terwijl het wordt gedragen
van de consumenten bezit een bedrukt t-shirt 80%
gebruikt het langer dan 2 jaar 47%
* bron: onderzoek Advertising Specialty Institute®
Op deze site kunnen cookies worden opgeslagen. Lees het privacybeleid: